Bejelentés


Aranytömb befektetés


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.


Szerettel üdvözlöm Önt a honlapomon.


Engedje meg hogy bemutatkozzam


Kádár Évának hívnak


És hogy mivel foglalkozom?


Hát ez egy jó kérdés...ARANYTÖMB BEFEKTETÉSSEL!És mielőtt azt hinné valaki hogy elment az a maradék eszem is, hogy a mai gazdasági helyzetbe ezzel foglalkozom .....hát NEM!

Bár amikor elöször hallottam erről a lehetőségről én is szkeptikus voltam, de aztán átgondoltam.


Nézzük csak miért is?


Önnek lehet pénze sok vagy kevés, de nem értékálló, nem lehet vele mindig mindenhol fizetni, de lehet más számos oka is.


Ezzel szemben az arany pláne ha nem érme vagy lapocska hanem tömb na azzal már lehet mit kezdeni. Mert nincs olyan hely a világon ahol az aranyat ne ismernék vagy nincs olyan helyzet amikor az aranyat ne fogadnák el fizetőeszköznek!!!!!!!!!!!


Nézzük a többi előnyeit: ÉRTÉKÁLLÓ sőt miután az arany készlet véges egyre többet ér!!!!!!


Bármikor, bárhol beváltható! Eladható!

És hacsak nem büncselekmény miatt van a foglalás ezt nem vihetik el még APEH tartozás esetén sem!Az általunk értékesítésre kerülő arany tisztasága 999,9!!!!! ami azt jelenti, hogy a világon bárhol, bármikor bevizsgálás nélkül beváltható-eladható!!!!!


Most beszéljünk a befektetésről és ne hogy azt gondolja, hogy aranytömb befektetés csak a gazdagok kiváltsága, mert NEM!!!!

Tehát mint mondtam itt kézzelfogható aranytömbről beszélünk. Nem érméről, nem lapocskáról, nem befektetési papírról hanem ARANYTÖMBRŐL

Szerződést már 25 Eurótól lehet kötni, de hát ezért elég soká gyülik össze 100gr arany mivel hogy ennyitől van a kiszállítás ezért 100 Euró az ajánlot. Az összeg bármikor növelhető, csökkenthető sőt szüneteltethető csak jelezni kell hogy most nem akarja fizetni és majd szól hogy mikor fizet újból.


De lehet egy összegben is vásárolni ha valaki nem akar havonta fizetni!


A szerződést 5-30 évre lehet kötni. De ha szükség van rá bármikor lehet kérni pénz vagy 100gr-tól az aranyat attól még a szerződés nem szünik ha tovább fizeti a havi részeket. Az aranyat mennyiségtől függetlenül tehát lehet 100gr vagy 1 tonna 29 Euróért szállítják házhoz. Ha esetleg meggondolná magát és az aranyat szeretné mégis eladni  erre is van mód csak nem 1 éven belül, mert akkor ebbe az esetben a magyar törvények értelmében adózni kell utána DE csak ebbe az esetben!!


Nos röviden ennyi ha érdekli Önt egy ilyen lehetőség akkor kérem keressen telefonon vagy emailba és beszéljünk róla!?


Hívjon vagy írjon MOST!

Magánemberek, De CÉGEK jelentkezését is várom!

Jó döntést kívánok!


Köszönöm megtisztelő figyelmét.


Remélem hamarosan találkozunk!
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!